Isokaari 44 00200 Helsinki 0201 55 11 00 avoinna ma-pe 11-17
Hiihtokauden tyylikäs päätös 2.-6.4. Itävallassa. Vielä pari paikka Söldenin matkallamme, 100% lumitakuu!
Alk 785 euroa/hlö
Vaellusmatkat kesän uutuuskohteeseemme 8.6.-6.7.2015. Ihastuttava Slovenia ja kuvankaunis Bledjärvi.
Alk 1175 euroa/hlö
Majalta majalle vaellus hotellitason mukavuuksilla. Maisemareitti Saksassa ja Itävallassa massiivisen Hochkönigin ympäri.
Hinta 1365 euroa
Talven viimeiset kaksi paikkaa 15-22.3. lumivarmaan Tuxiin.
Nyt edulliset hiihtomatkat Alpeille

Maaliskuun olosuhteet ovat mitä parhaimmat. Viime viikkoina Alpeilla on satanut runsaasti lunta ja kevätaurinko lämmittää ...

Uutuudet ja klassikot rinteeseen ja ladulle

Itävalta - Kitzbühel

Lähes 750 vuotta vanha vuoristokaupunki Kitzbühel on ainutlaatuinen paikka maailman hiihtokeskusten joukossa. Lisäksi voit varata majoituksen myös vuoren toiselta puolen Kirchbergin kylästä, jonka sijainti laskettelun kannalta on koko laajan hiihtoalueen paras.

Alk 895 euroa/hlö

Itävalta - Lech

Viehättävä Lech ja upea Ski Arlbergin hiihtoalue ovat pomminvarma valinta onnistuneelle laskettelulomalle. You Travel tarjoaa laskettelumatkoja Lechiin 17.1.-28.3.2015. Kohde sijaitsee korkealla ja kohteen lumimäärät lähes poikkeuksetta Alppien kärkipäätä. Viimetalvena keskus laajeni entisestään, kun hissiyhteys Lechistä läheisille Warth-Schröckenin rinteille avattiin.

Alk 1035 euroa/hlö

Itävalta - Sölden pääsiäinen

Päätä hiihtokautesi arvoisalla tavalla Itävallan Söldenissä. Perinteinen pääsiäispyhille osuva matkamme ajoittuu tälläkertaa 2.-6.4.2015 eli luvassa on kolme ja puoli hiihtopäivää kevätauringon loisteessa. Tosin puuterikelitkin voivat osua vielä tähän aikaa keväästä kohdalle!

Alk 785 euroa/hlö

Itävalta - Tux opaskohde

Itävallan suosituin kohteemme kiteyttää alppimatkailun parhaat puolet. Kodikkaassa kylässä on kaikki lähellä, lomatunnelma leppoisa ja loistava laskettelukeskus Itävallan Alppien suurimpia – samalla hissilipulla peräti 650km rinteitä.

Kanada - Whistler

Pohjois-Amerikan suurin hiihtokohde, isoimmat korkeuserot sekä viihtyisä ja vilkas kylä. Whistler esiintyy säännöllisesti maailman Top 5-hiihtokeskukset vertailuissa ja muistuttaa uuden mantereen laskettelualueista eniten Alppeja. Kun vielä luntakin sataa runsaasti, on helppo sanoa, että Kanadan kohteessamme on jotakuinkin kaikki kohdallaan.

Alk 1595 euroa/hlö

Sveitsi - Zermatt

Fantastinen sveitsiläiskohde, jossa jokaisen laskettelumatkaajan pitäisi käydä ainakin kerran! Kauniista vuoristokylästä ja sen taustalla kohoavasta Matterhornista on vuosien varrella muodostunut symboli koko Sveitsin matkailulle.

Alk 1025 euroa/hlö